Evenemang

Välkomna Hösten med Hemre Gård nu på söndag, 25 september.

Bästa tiden att plantera våra fina perenner är nu på hösten. Därför erbjuder vi er 20% rabatt på det ni hittar i trädgården och gårdsbutiken.

Passa på att boka köttlåda och även då få 20% rabatt på er beställning. Detta erbjudande gäller endast den 25 sep och handpenning på 300 kr läggs. Ni som inte kan komma kan maila in er beställning. Frågor ring Mattias på 073-9203325.

Närproducerat lammkött

Våra får har tillgång till fina beten i vackra Insjön och Leksand.

Tusen Trädgårdar, 3 Juli

Det är Riksförbundet Svensk Trädgård som håller i aktiviteten. Det är Sveriges största trädgårdsvisning som lockar många besökare när tusentals trädgårdsägare över hela landet öppnar upp för en dag. Sverige bjuder in till fest i trädgården!

Vi kommer ha öppet och det kommer gå att köpa fika och korv uppe i huset. Det kommer även finnas försäljning av växter och Gårdsbutiken kommer att vara öppen.


Åhl together, 7 Augusti

Då kommer vi ha öppet hus med fika på gården, varmt välkomna. Se länk nedan vad som även händer denna dag inne i Insjön. Pricka in 7 augusti i er kalender.

https://www.facebook.com/events/392427846131958/?ref=newsfeed

Önskar du att få information vad som kommer komma härnäst maila till oss så lägger vi till er på vårt nyhetsbrev. Nu ser vi framemot nya projekt och önskar alla en fin start på nya året.

Nyhetsbrev: hemregard@hotmail.com


Shampootvål Ringblomma och Kammomill

Shampootvål med ros och lavendel

Linoljesåpa 0,5 l med Lavendeldoft

Linoljesåpa 0,5 l med Syrendoft

Bild från Juleventet 2021.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: