Om Oss & Kontakt

Vi som driver gården heter Mattias Olofsson och Therés Lindén. Vi köpte gården 2018 och då utan el och bostadshus. Idag har vi byggt upp en herrgårdsbyggnad som smälter in på denna vackra gård som är belägen i vackra Dalarna.

Vi har två döttrar, sex katter och vår underbara hund Bernard som vaktar både oss och alla djuren på gården.

Therés är driven inom trädgård och odling. Det är hon som kommer driva fram handelsträdgården och gårdsbutiken. Även hålla i en del kurser.

Har Alltid älskat djur och natur. Är en skogsmulle!

Mattias kan se berget där han växte upp från gården. En riktig mas som är otroligt duktig med matlagning. Älskar människor och göra stora projekt som märks. Då gården producerar fram mat kommer ni hitta han som kock till våra luncher och bakverk till caféet.

Hans motto är – Skulle det vara lätt, skulle alla göra det!

Då gården inte varit i bruk på närmare 50 år är och kommer det vara en lång väg för oss att bygga upp den igen. Detta tycker vi är kul och spännande och ännu roligare när ni vill följa vår resa till att bli ”månskenbönder”. För att ni lättare ska följa med på vår res startade vi vår Youtube kanal Livspyssel Hemre Gård. Där kan ni följa oss i bygget av huset, uppbyggnad av gården, djuren och våra fina odlingar.

Stort tack för att ni föjer vår resa och hoppas vi ses!

Mattias och Therés

Adress: Hemre Helgbo 117, 793 41 Insjön

Mail: hemregard@hotmail.com

Mobil: 073-920 33 25

Karta

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: