Hemre Gård i Media

Vi har fina intervjuer med trevlig läsning och fina bilder. Hoppas ni får en trevlig läsning.

Drömmen som blivit ”talk of the town”

Efter några kilometer på slingriga somriga dalavägar tornar det upp sig ett stort bygge uppe på en kulle. Det ska inte bli ett fritidshus, inte heller någon villa utan en herrgård.

”Vi ror det här inlandish” 

Sedan förra besöket har bygget av en egen herrgård tuffat på. Paret Therés Lindén och Mattias Olofsson som inte hittade någon herrgård att köpa i rätt prisklass eller i närheten beslutade sig helt sonika för att bygga sin drömherrgård själva.

”Vi är ju månskensbönder”

Deras drömmars herrgård gick inte att hitta. Då byggde de den själva från golv till tak. Siljan News har följt deras tre år långa byggprojekt och nu vankas första herrgårdsjulen. Välkommen hem till Therés och Mattias på Hemre Gård i Helgbo utanför Insjön. 

De har byggt sin egen herrgård

Har du alltid drömt om att bo i en herrgård? Mattias Olofsson och Therés Lindén och deras två döttrar, sex katter och hund gör precis det.

Therés och Mattias bytte radhus mot herrgård på kulle: ”Inte många som trodde på oss”

Från radhus i Storvreta till herrgård utanför Insjön – resan mot drömhuset och månskensbonderi har pågått i tre år. Mattias Olofsson och Therés Lindén bygger en egen värld på Hemre Gård.

Önskar ni att göra en artikel

Önskar du att göra en artikel om vår fina gård och om våra planer framöver. Maila oss på hemregard@hotmail.com

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: