Handelsträdgård & Gårdsbutik

Nu är våra julevent över men vi har fortfarande många fina presenter och vacker juldekoration kvar till den som vil komma och shoppa i lugn och ro i vårt vackra ”uterum” uppe i huset. Maila oss på hemregard@hotmail.com eller ring Mattias på 073-9203325.


Gårdsbutiken öppnar i vår. Önskar du ett nyhetsbrev maila till oss på hemregard@hotmail.com

Gårdsbutiken är i ladan och man parkerar vid den. Ingången till butiken är inne på gården. Betalning är med Swish. Behöver man besöka toalett erbjuds ni vårat söta dass.

Nu har vi dragit igång gårdsbutiken lite sakta med lökväxter, vitlök, naturvårsprodukter, köttlådor och ni får se ett litet utbud av produkter vi har till salu på våra julevent.

Framöver kommer det även gå att köpa ägg, lammskinn och egenproducerade produkter. Är ni redan intresserade av vårt kommande sortiment är det bara att maila oss på hemregard@hotmail.com 

I sommar 2022 kommer det även vara öppet för fika, något vi ser framemot och kommer uppdatera med tider. 

Handelsträdgården går in i sin vintervila och kommer tillbaka starkt till våren 2022. Om det är något specifikt ni önskar att vi ska ha hemma maila gärna förslag till hemregard@hotmail.com så ska vi göra vårt bästa för att få hem det.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: