Handelsträdgård & Gårdsbutik

Nu startar strax våra julevent och då har gårdsbutiken inga giva öppettider. Önskar ni ett besök ring eller maila oss.

Vi har fått in vitlök för er som vill testa odla själva. Det finns fortfarande många fina blomsterlökar kvar. Kommer även finnas jordärtskockor för er som vill laga god mat eller plantera. Vi har utökat gårdsbutiken med lite nya produkter så som linoljesåpa, mössor och loppis.

Gårdsbutiken är i ladan och man parkerar vid den. Ingången till butiken är inne på gården. Betalning är med Swish. Behöver man besöka toalett erbjuds ni vårat söta dass.

Nu har vi dragit igång gårdsbutiken lite sakta med lökväxter, vitlök, naturvårsprodukter och ni får se ett litet utbud av produkter vi har till salu på våra jul event.

Framöver kommer det även gå att köpa köttlådor, ägg, lammskinn och egenproducerade produkter. Är ni redan intresserade av vårt kommande sortiment är det bara att maila oss på hemregard@hotmail.com 

I sommar 2022 kommer det även vara öppet för fika, något vi ser framemot och kommer uppdatera med tider. 

Handelsträdgården går in i sin vintervila och kommer tillbaka starkt till våren 2022. Om det är något specifikt ni önskar att vi ska ha hemma maila gärna förslag till hemregard@hotmail.com så ska vi göra vårt bästa för att få hem det.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: